Alderson Broaddus Battlers Women

Leagues Played
WNCAAB 3

Results

WNCAAB 12/15 23:00 - Marshall ženy v Alderson Broaddus Battlers Women L 88-56
WNCAAB 11/27 23:00 - Marshall ženy v Alderson Broaddus Battlers Women L 85-41
WNCAAB 12/15 23:00 1 Ohio Dominican ženy v Alderson Broaddus Battlers Women W 56-63
Dámsky basketbalový tím USA "Alderson Broaddus Battlers" je univerzitným ženským basketbalovým tímom, ktorý reprezentuje Alderson Broaddus University v Philippi v Západnej Virgínii. Tím súťaží v NCAA Division II a je členom Mountain East Conference. Battlers sú vedení trénerkou Angelou Griffithovou.

V sezóne 2019-2020 mali Battlers rekord 21-9 a vyhrali prvý titul turnaja Mountain East Conference v histórii programu. Tím sa tiež kvalifikoval na turnaj NCAA Division II, kde postúpil do druhého kola.

Battlers majú v posledných rokoch silnú tradíciu. Tím vyhral štyri tituly regulárnej sezóny Mountain East Conference a dva tituly turnajov Mountain East Conference. Battlers sa tiež kvalifikovali na turnaj NCAA Division II päťkrát v posledných šiestich rokoch.

Niektoré z najvýznamnejších hráčok v histórii Battlers zahŕňajú:

* *Jazmine Hamlet*
* *Karli Moore*
* *Rhea Neal*
* *Kayla Hopkins*
* *Keirsten Williams*

Battlers sú mladý a talentovaný tím, ktorý v budúcej sezóne dúfa v ďalší úspech. Tím je vedený niekoľkými skúsenými hráčkami a má množstvo sľubných nováčikov. Battlers sú pripravení súťažiť o titul Mountain East Conference a zúčastniť sa na turnaji NCAA Division II.