Results

Uganda - Regionálna liga 01/16 12:00 - Ntinda United FC v Catda FC W 2-4

Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 1 0 1
Wins 1 0 1
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 4 0 4
Goals against 2 0 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Catda FC je ugandský futbalový klub so sídlom v meste Jinja. Klub je známy najmä víťazstvom v ugandskom pohári v roku 2004 a v ugandskom superpohári v roku 2005. V súčasnosti hrá v Ugandskej premier lige, najvyššej futbalovej lige v krajine.

Catda FC je známa svojou silnou mládežníckou akadémiou, ktorá vychovala mnohých talentovaných hráčov, ktorí pokračovali v úspešnej kariére v národnom tíme Ugandy a v iných afrických kluboch. Klub je tiež známy svojou oddanou základňou fanúšikov, ktorí na domáce zápasy pravidelne chodia v húfoch.

Domácim štadiónom Catda FC je štadión Bugembe v Jinji, ktorý má kapacitu 10 000 divákov. Štadión je známy svojou jedinečnou atmosférou a často je vypredaný, keď Catda FC hrá dôležité zápasy.

Catda FC je jedným z najpopulárnejších futbalových klubov v Ugande a teší sa širokej podpore fanúšikov po celej krajine. Klub je známy svojou útočnou hrou a oddanosťou úspechu. Catda FC je vždy vážnym favoritom na výhru ugandských pohárových súťaží a často sa zúčastňuje aj kontinentálnych súťaží, ako je Konfederácia afrického futbalu (CAF) Konfederačný pohár.