Cleary Women

Leagues Played
WNCAAB 1
Related Teams
Cleary

Results

WNCAAB 11/18 00:00 - Oakland ženy v Cleary Women L 110-51
Tím USA v basketbale žien "Cleary Women" je ženský basketbalový tím, ktorý reprezentuje Spojené štáty americké na medzinárodných súťažiach. Tím je riadený Americkou basketbalovou federáciou (USA Basketball) a jeho hlavnou trénerkou je Dawn Staley.

Tím Cleary Women je jedným z najúspešnejších ženských basketbalových tímov na svete. Získali osem zlatých medailí na olympijských hrách, jedenásť zlatých medailí na majstrovstvách sveta a šesť zlatých medailí na panamerických hrách. Tím tiež získal dve strieborné medaily a jednu bronzovú medailu na olympijských hrách.

Tím Cleary Women sa skladá z najlepších basketbalových hráčok v Spojených štátoch. Tím hrajú také hráčky ako Sue Bird, Diana Taurasi, Breanna Stewart a A'ja Wilson. Tím je známy svojou atletickosťou, rýchlosťou a tímovou prácou.

Tím Cleary Women je jedným z najpopulárnejších športových tímov v Spojených štátoch. Tím je vzorom pre mladé dievčatá po celej krajine. Tím inšpiruje ľudí, aby sa venovali basketbalu a dosahovali svoje sny.